Kundvagn
Antal varor 0 st
Summa 0 kr

Allmän information

Leveranstider: Normalt 2-3 arbetsdagar om inte annat anges.

Frakt: Alla beställningar fraktas med Postnord och tjänsten "Varubrev" och detta ingår i priset. I enstaka fall skickar vi med rekommenderad försändelse med PostNord och även det ingår i priset.

Återbetalningsvillkor: Öppet köp (14 dagar) samt bytesrätt (14 dagar). Maila info@saharasilver.se vid eventuell återbetalning eller byte av vara/storlek.

Reklamationer: Enligt Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Gravering: Det går utmärkt att gravera in namn, födelsedatum med mera på alla Saharasmycken där det finns utrymme. Tyvärr är det ingen tjänst vi själva tillhandahåller utan vi hänvisar till certifierade guldsmedsbutiker.

Betalningssäkerhet: Säker betalningslösning. DIBS är Skandinaviens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och är certifierade av banker att hantera säkra betaltransaktioner.

925 sterlingsilver: Alla Saharas smycken är gjorda i 925 sterlingsilver. Smyckena har 925-stämpel både på själva smycket och på kedjan.

Skötselråd:

  • För att hålla silversmycken glänsande är det bra att ta av sig dem innan man idrottar eller är i kontakt med vatten. Om man använder parfym, smink och hudkrämer är det bäst att låta dem torka innan man sätter på dig smycket, annars finns risk för missfärgning. Klorhaltigt vatten och saltvatten kan missfärga dina smycken.
  • Förvara dina silversmycken i ett torrt och mörkt utrymme (helst inte i badrummet).
  • Silversmycken behöver putsas med jämna mellanrum för att återfå sin glans. Använd putsduk eller rengöringsbad.
Topplistan
Peggy
Peggy (42 cm)
250 kr
Caroline
Caroline (Medium 17)
200 kr
Laura
Laura (42 cm)
700 kr
Come As You Are
Come As You Are
200 kr
Ellen
Ellen (18 (Large))
250 kr